Σελίδες

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (;) ΝΗΣΙΑ: ΑΛΛΟΙ 4000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ

lathro_lesvos
Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή λαθρομεταναστών που δεν έχει προηγούμενο…
Μόνο σήμερα το πρωί, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στο νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 λαθρομετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.
Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο. Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική, με τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων της πόλης να ασφυκτιούν, βλέποντας την πόλη τους, να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών.

17 σχόλια:

  1. ΤΟ 1971 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
    (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ)
    ΔΙΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ......
    Ο ΤΟΣΚΑΣ ΕΙΣΗΧΘΗ (ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ).....
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΔΡΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ......
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ....

    ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΣΚΑΣ?????

    ΤΟΝ ΔΕ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ (ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ)
    Η ΝΔ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΔΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ 1980.........

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Συνελήφθη» με 121 κιλά κόκα ο εφοπλιστής «αιμοδότης» της ΝΔ. Συνεταιράκι της Μαρέβας, αυτοκόλλητος των αδερφών Σαμαρά, βραβευμένος από τον «φιλομασόνο» Δένδια και χορηγός της Κατεχάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι "η εσκεμμένη πολιτική μια έμπιστης και συνωμοτικής κλίκας μέσα στα κύκλους της χάραξης πολιτικής αυτής της κυβέρνησης που σέρνει και διαλύει ένα έθνος που τώρα οδηγείται σε μια άθλια δυστυχία..." - Γερουσιαστής Homer Capehart*, σε ομιλία του ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, στις 5 Φεβρουαρίου του 1946.

    Τον Δεκέμβριο του 1944 ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ανακοίνωσε την μεγαλύτερη αναγκαστική μεταφορά πληθυσμού - "εθνοκάθαρση" - στην ανθρώπινη ιστορία ... Υπολογίζεται ότι 14 εκατομμύρια Γερμανοί εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες στην Ανατολική Ευρώπη. ... Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολοφονήθηκαν ή άλλως έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα αυτών των απελάσεων, με ορισμένες εκτιμήσεις να ανεβάζουν τους νεκρούς σε 6.000.000. Περίπου 5-10 εκατομμύρια Γερμανίδες βιάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η 32χρονη κοπέλα έστειλε επιστολή σε μια ημερήσια εφημερίδα για να μιλήσει για τη σχέση της με έναν μετανάστη που δεν... καλοάρεσε στη μητέρα της: «Καθώς εργαζόμουν ανάμεσα στους μετανάστες ... ερωτεύτηκα τον Jeff. Όταν μίλησα για αυτό στη μητέρα μου, ένα άτομο από την Αριστερά, απογοητεύτηκα από τις αντιδράσεις της. Είπε ότι ήμουν άρρωστη, ότι οι μαύροι αξίζουν μόνο οίκτο, ότι έπρεπε να με συλλάβουν, ότι ήταν μαζί μου μόνο για χρήματα».

    Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς, όπως ο Cristiano Romani, από το «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα ‘Movimento Sovranista’ που είπε για την σοσιαλίστρια δήμαρχο:

    «Αυτά τα λόγια κάνουν κομμάτια το πέπλο της υποκρισίας της αριστεράς και του σοσιαλιστικού κόμματος που εφαρμόζει κατά γράμμα τη φιλοσοφία της υποδοχής όλων των μεταναστών, αλλά… μακριά από τα σπίτια τους και, πάνω απ’ όλα, χωρίς επαφές ή σχέσεις με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν».


    Η μητέρα, είναι η Margherita Scarpellini, κεντροαριστερή δήμαρχος του Monte San Savino.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό τοις πάσοι. ότι όταν οι κομμουνιστές δεν έχουν ένα θύμα για να εξυπηρετεί τους σκοπούς τους, το κατασκευάζουν. Κλασσική περίπτωση ο Γρηγόρης Λαμπράκης, τον οποίο αποτελείωσε ο Βέρρος στέλεχος της τότε ΕΔΑ και του ΚΚΕ μετέπειτα (σύμφωνα με μαρτυρία του παλαιού στελέχους του ΚΚΕ Μανώλης Χατζηαποστόλου η Τίγρης στην ΕΡΤ3 στις 26/5/2000)μέσα στο ασθενοφόρο με χτυπήματα στο κεφάλι. Αν θυμάστε τότε που ακόμα ήταν νωπά τα της δολοφονίας του Π.Φύσσα, κάποιοι παλιοί συνεργάτες του Ρουπακιά δήλωσαν στον αέρα ότι ο δολοφόνος τον καιρό που εργάζονταν σ' αυτούς δήλωνε αριστερός, αφήνοντας κουφό τον Ευαγγελάτο και τους συν αυτώ. Αν ο Ρουπακιας ήταν ένας νέος "Βέρρος" που εκτελούσε "διατεταγμένη (από την άλλη μεριά) υπηρεσία έχει εξεταστεί;;; Διότι ακριβώς μετά τον φόνο άρχισε η "χρυσαγειάδα" με όλα τα γνωστά επακόλουθα.ΥΓ. Το σενάριο μοιάζει πολύ με την "έκρηξη" της βόμβας στα χέρια του Ξηρού, λίγο πριν οι Αμερικανοί δώσουν το ΟΚ για να αρχίσει το φαγοπότι των "Ολυμπιακών" στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Vasilis Tsiartas
    3 ώρες πριν
    Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν . Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρωί της 21ης Σεπτεμβρίου ο ομιλητής και αρθρογράφος Phil Giraldi, πρώην ειδικός της CIA σε στρατιωτικά θέματα, απολύθηκε μέσω τηλεφώνου από το The American Conservative όπου συνέβαλλε τακτικά για δεκατέσσερα χρόνια. Του είπαν ότι το άρθρο του «Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής» ήταν απαράδεκτο.
    Λίγες μέρες αργότερα η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ σήκωσε το άρθρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και μετά από κατηγορίες εναντίον της για ”αντισημιτισμό” αναγκάστηκε να το αποσύρει, να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού Plowshares.

    Το Off the Record δημοσιεύει παρακάτω μεταφρασμένο ολόκληρο το ”απαγορευμένο” άρθρο του Phil Giraldi όπως αρχικά δημοσιεύθηκε στο Unz Review:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τσε, μακριά από τα στερεότυπα της σύγχρονης καθεστωτικής αριστεράς, ήταν εναντίον της ομοφυλοφιλίας και μάλιστα τον Απρίλιο του 1960 είχε παρουσιάσει στον Φιντέλ Κάστρο ένα σχέδιο εγκλεισμού των πολιτικών του αντιπάλων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και οι ομοφυλόφιλοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα οποία είχε ανοίξει το καθεστώς Κάστρο στην Κούβα, υπήρχε για τους ομοφυλόφιλους η αναγραφή στην πύλη του Στρατοπέδου: «Η δουλειά θα σας κάνει άντρες»… Είναι ενδεικτικό ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του σε εγχώριο περιοδικό ομοφυλοφίλων ο Τσίπρας είχε ερωτηθεί επικριτικά για τις θετικές αναφορές του στο πρόσωπο του «ομοφοβικού» Τσε Γκεβάρα, αλλά ο Αλέξης προτίμησε να κάνει τον… Αλέκο.
    Ταυτόχρονα, το λανθασμένης έμπνευσης ίνδαλμα των αποχαυνωμένων αριστερών, είχε μάλλον «ρατσιστικές» αντιλήψεις. Χαρακτήριζε τους Μεξικάνους ως «μπάντα αναλφάβητων ινδιάνων», αναφερόμενος σε κάποιον δήμαρχο που χτύπησε η ομάδα του, ονόματι Κοέν, είχε πει ότι «είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήταν Εβραίος, καθόσον ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλός είδους», ενώ για τους Μαύρους υποστήριζε ότι «έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητά τους χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο», ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για την επανάσταση και ότι «ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματά του σε επιπολαιότητες, ενώ ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος».
    Πριν πούμε την άποψή μας πάνω στα λεγόμενά του, πρέπει να τονίσουμε ότι τα κόκκαλα του Αργεντινού Επαναστάτη (και όχι Κουβανού, όπως θεωρούν αρκετοί άσχετοι «προοδευτικοί»…) θα τρίζουν γνωρίζοντας ότι η αναμφισβήτητη αγωνιστικότητά του (ασχέτως αν ιδεολογικά είμαστε αντίθετοί του) έχει γίνει αντικείμενο αισχρής πολιτικής εκμετάλλευσης από ανεπάγγελτα γεννήματα του κομματικού σωλήνα (Κουτσούμπας), από άτομα διαμένοντα στην Εκάλη με νοοτροπία «κουκουρούκου» (Κανέλλη), βουτυρόπαιδα-φλώρους (Τσίπρας), κακομαθημένα πλουσιόπαιδα (γιόκας Γιάννας Αγγελοπούλου) και εκπροσώπους της καθεστωτικής δημοσιογραφίας.
    Αν ζούσε σήμερα ο Τσε Γκεβάρα και εξέφραζε τις απόψεις αυτές θα αντιμετώπιζε την κατηγορία του «επικίνδυνου Χρυσαυγίτη», από τους εγχώριους επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες τύπου Ψαρρά, Κωνσταντίνου και λοιπών γραφικών, ενώ με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ενδεχομένως θα αντιμετώπιζε και νομικές συνέπειες.
    Ο υμνητής του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από τους πάσης φύσεως διεθνιστές. Ας μην χρησιμοποιούν, λοιπόν, αδίκως το όνομά του, καθώς δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για την σημερινή «πολιτική ορθότητα».
    Το σύνθημά του «Πατρίδα ή Θάνατος» παραπέμπει πλέον σε σκληροπυρηνικό και συνειδητοποιημένο Εθνικιστή και όχι σε παρακμιακούς μπολσεβίκους που τον καπηλεύονται.
    Γιώργος Μάστορας


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-alhthinos-tse-gkebara-patriwths-ratsisths-omofobikos1#ixzz4v0OqAVbX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την εποχή των Τσάρων, λοιπόν, η ομοφυλοφιλία στην Ρωσσία ήταν ποινικό αδίκημα. Καταργήθηκε το 1917, με την πρώτη «επανάσταση», την φιλελεύθερη (που άνοιξε το δρόμο στους μπολσεβίκους), από το «κεντρώο» (με τα δεδομένα της σημερινής εποχής κόμμα των «Καντέ» (Συνταγματικών). Την εποχή του Λένιν δεν υπήρξε αλλαγή του νόμου, οι δε ομοφυλόφιλοι δεν διώκονταν, αρκεί να κρατούσαν κρυφό το… κουσούρι τους. Ούτε και ενθαρρύνονταν βεβαίως, η δε ομοφυλοφιλία εθεωρείτο από το κράτος «ασθένεια».

    Ωστόσο, ο «μεγάλος πατερούλης» Στάλιν, ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία, με το διάταγμα της 17ης Δεκεμβρίου 1933 και με το νόμο της 7ης Μαρτίου 1934. Σύμφωνα με το άρθρο 121 του σοβιετικού ποινικού κώδικα, η ομοφυλοφιλία τιμωρείτο με φυλάκιση ή εξορία στην Σιβηρία, μέχρι 5 ετών. Την επίσημη θέση του σοβιετικού-σταλινικού κράτους για την ομοφυλοφιλία την εξέφρασε τον Ιανουάριο του 1936 οNikolaiKrylenko, Κομισσάριος του Λαού για τη Δικαιοσύνη (ο Σοβιετικός Κοντονής…) και ήταν η εξής: «η ομοφυλοφιλία ήταν ένα προϊόν της παρακμής των ταξικών εκμεταλλευτών. Σε μια κοινωνία, θεμελιωμένη πάνω σε υγιείς αρχές, δεν υπάρχει καμία θέση για τέτοιους ανθρώπους», ενώ οι σοβιετικές ιατρικές αρχές και οι νομικοί την περιέγραφαν ως «εκδήλωση της ηθικής παρακμής της αστικής τάξης» και σε όλα τα σοβιετικά βιβλία της σεξοπαθολογίας, η ομοφυλοφιλία αναφερόταν ως «ολέθρια σεξουαλική διαστροφή, μια ασθένεια που πρέπει να θεραπευθεί».

    Εν τέλει, ο σταλινικός νόμος κατά της ομοφυλοφιλίας ίσχυσε μέχρι το τέλος της σοβιετικής περιόδου και καταργήθηκε το 1993.

    Σίγουρα, λοιπόν, αν… ανασταινόταν ο «πατερούλης», οι προδότες Τσιπροκαμμένοι θα κατέληγαν να σπάνε πέτρες στη Σιβηρία, μαζί με τους υπόλοιπους «εχθρούς του λαού»! Κρίμα όμως που δεν ανασταίνεται, γιατί πολύ θα την… απολαμβάναμε την τιμωρία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ας μας πουν την αντίσταση που έκαναν αυτές οι «άλλες χώρες» στον κατακτητή. Τι να εορτάσουν λοιπόν; Την υποταγή; Την δειλία; Την συντριπτική ήττα; Ποιοι να γιορτάσουν; Οι «φοβεροί» Γάλλοι (η υπερδύναμη της εποχής) που το έβαλαν στα πόδια; Οι Δανοί που παραδόθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή του Χίτλερ (!) ο οποίος μετέφερε στον Δανό βασιλιά αίτηση του Χίτλερ για διέλευση των γερμανικών στρατευμάτων και ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη υποταγής παρέδωσε το στέμμα του στον μοτοσικλετιστή για να το πάει στον Χίτλερ;!! Οι Βέλγοι που το πιο φοβερό οχυρό τους (Εμπέν-Εμαέλ) που είχε κατασκευαστεί ειδικά για να υπερασπιστεί τα σύνορα του Βελγίου από μελλοντική γερμανική επίθεση και θεωρούντο "απόρθητο", το κατέλαβαν 78 μόλις Γερμανοί καταδρομείς οι οποίοι προσγειώθηκαν μέσα στο φρούριο με… ανεμόπτερα; Οι Γιουγκοσλάβοι που έκαναν αντίσταση 3 ημέρες; Οι Πολωνοί που άντεξαν 30 ημέρες (είχαν να αντιμετωπίσουν και τους Σοβιετικούς, αφού τα είχαν βρει με τους Γερμανούς ως προς τον διαμελισμό της χώρας με το γνωστό Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ); Οι Άγγλοι, που ηττήθηκαν κατά κράτος όταν πήγαν να εκστρατεύσουν στην ηπειρωτική Ευρώπη (βλέπε Δουνκέρκη); Για να μην πούμε για Ρουμάνους, Ούγγρους, Τσέχους, Σλοβάκους, Αλβανούς κλπ. Την ίδια ώρα Ισπανία και Πορτογαλία δήλωναν «ουδετερότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η οποία στην προσπάθειά της να μπορέσει να μείνει στην Χώρα όπου μπήκε παράνομα δεν διστάζει να διακινδυνέψει ακόμη και την ζωή των ίδιων των παιδιών τους.
    Με μια τέτοια νέα περίπτωση άσκησης ψυχολογικής βίας στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου στην ΒΙ.ΑΛ. ασχολήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το 3μελές Πλημμελειοδικείο Χίου. Θλιβερή πρωταγωνίστρια του νέου επεισοδίου μια 21χρονη λαθρομετανάστρια από το Αφγανιστάν, η οποία πέταξε το μόλις 10 μηνών βρέφος της στο έδαφος(!), όταν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας της συνέστησαν απλώς να κάνει υπομονή μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου της!
    Η άκαρδη μητέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη όπου κατέθεσε την (φαιδρή) δικαιολογία ότι το μωρό έπεσε από τα χέρια της επειδή… ζαλίστηκε. Καταπέλτης, όμως, κατά της 21χρονης μητέρας ήταν η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου Σπ. Σταυράτη που έκανε λόγο για συνηθισμένη αντίδραση εκ μέρους (λάθρο)μεταναστών στην προσπάθειά τους να πιέσουν καταστάσεις και να εγκριθεί το αίτημά τους για παροχή ασύλου. «Δεν χωρά στην δική μου λογική ότι μια μάνα θα πετάξει το παιδί της στο έδαφος. Ακόμα και αν ζαλιζόταν θα το έπαιρνε αγκαλιά και θα έπεφτε μαζί του», είπε η Εισαγγελέας και προσέθεσε κατά την αγόρευσή της: «Αν πετάει το παιδί σε αυτή την ηλικία, τότε σημαίνει ότι η βία είναι στοιχείο του χαρακτήρα της».
    Τελικά, το 3μελές Πλημμελειοδικείο Χίου, παρά την εισήγηση της Εισαγγελέως η κατηγορουμένη να εκτίσει κανονικά την ποινή, αποφάσισε την καταδίκη της σε 2 χρόνια φυλάκιση και 3 μήνες για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την απόπειρα παράνομης βίας, αλλά με 3ετή αναστολή.
    Η ουσία, όμως, βρίσκεται στα όσα κατήγγειλε η Εισαγγελέας για την απαράδεκτη (και δυστυχώς συνηθισμένη) τακτική μερίδας των λαθρομεταναστών να διακινδυνεύουν εσκεμμένα την ζωή των ίδιων των παιδιών τους για να εκβιάσουν την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους. Αν τέτοιοι άνθρωποι φέρονται τόσο ανεύθυνα και βάναυσα στο ίδιο το σπλάχνο τους, μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε πού μπορούν να φτάσουν, αφού δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό.


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastria-sthn-chio-petaje-to-10-mhnwn-mwro-ths-sto-edafos-epeidh-t#ixzz4vIHQyFi9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τρία χρόνια φυλάκιση θα τιμωρείται στην Κίνα όποιος ασεβεί στον εθνικό ύμνο της χώρας!

    Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 - 11:46


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ews-tria-chronia-fulakh-sthn-kina-tha-timwreitai-opoios-asebei-ston-ethn#ixzz4xArbgkCb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα ταμεία της ΝΔ, του κλεφτοΠασόκ και του Σαμαρά κατέληξαν οι μίζες του Χριστοφοράκου!

    Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 - 14:08


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-sta-tameia-ths-nd-tou-kleftopasok-kai-tou-samara-katelhjan-oi-mi#ixzz4xBUs7Eg2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΒΙΑ! ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ… ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ «ΤΟΞΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    02/11/2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σύναψη της ταπεινωτικής συνθήκης ειρήνης, ήταν το κύριο θέμα του 7ου Συνεδρίου του κόμματος. Εν τέλει, ο Λένιν κατόρθωσε να πείσει την πλειονότητα των συνέδρων πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, νέα αντιπροσωπεία των μπολσεβίκων με επικεφαλής τον Σοκόλνικωφ, υπέγραψε στις 3 Μαρτίου 1918, την κατάπτυστη συμφωνία του Μπρεστ-Λιτόφσκ. Με την ταπεινωτική αυτή συνθήκη, οι μπολσεβίκοι παρέδωσαν το ένα τρίτο των ευρωπαϊκών εδαφών της Τσαρικής Αυτοκρατορίας, (ήτοι την Ουκρανία, τα Βαλτικά κράτη, την Πολωνία και την Φινλανδία), το ένα τρίτο των καλλιεργειών της, τις 9.000 από τις 16.000 βιομηχανίες και βιοτεχνίες και το 75% των ανθρακωρυχείων. Στα παραδοθέντα εδάφη, κατοικούσαν 56 εκατομμύρια Ρώσσοι. Επιπλέον, η Ρωσσία ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει το αστρονομικό ποσό των έξι δισεκατομμυρίων χρυσών μάρκων ως αποζημιώσεις στην Γερμανία.

    Με τον τρόπο αυτό, οι Γερμανοί, έπαιρναν πίσω σε… είδος και σε χρήμα όσα ξόδεψαν για την άνοδο αλλά και για την διατήρηση των μπολσεβίκων στην εξουσία και μάλιστα με… τόκο.

    Ωστόσο, μετά την ήττα της Γερμανίας στο Δυτικό Μέτωπο, υπεγράφη η Συνθήκη των Βερσαλλιών, που υποχρέωσε τους Γερμανούς να αποχωρήσουν από τα κατεχόμενα εδάφη στην Ανατολή.

    Αυτά, για να μη μας δουλεύει και ο Μπογιόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1...οταν εγραψα οτι θα κανεις νεους ιντερνετικους φιλους , δεν εννοουσα οτι θα φλερταρεις....
    2...τα ΠΜ που γραφαμε τα ξερουμε μονο εσυ και εγω και ο Θεος.......κανενας αλλος....και δεν θα το μαθει κανενας αλλος....και ειναι ολα σβησμενα....
    3...απο εμενα δεν θα παθεις κανενα κακο....ποτε δεν εκανα κακο σε ανθρωπο....αντιθετως μαλιστα ,ανθρωπους που αγαπω θελω να τους προστατευω...
    4...δεν εχω τιποτα δικο σου.....μονο στο προφιλ σου μπορω να σε βλεπω , με την καπελαδουρα σου...
    5...δεν θα με ξαναδεις...μπορει να συνεχισω να βλεπω ταινιες,αν εχω προσβαση βεβαια, αλλα δεν θα ξαναδιαβασεις σχολιο μου...για να μην με "βλεπεις"....
    6...δεν το περιμενα να χωρισουμε ετσι...να με μισησεις....δεν σε προσβαλα ποτε μου, ηθελημενα...
    πως θα μπορουσα να προσβαλω ανθρωπο που εκτιμησα και αγαπησα???...δεν θα συναντηθουμε ΠΟΤΕ....και δεν πιστευω σε αλλη ζωη.....
    7...δεν προκειται να πλησιασω συγγενικο σου προσωπο.....κοιμησου ησυχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6 μηνες ΠΜ (cinephile22) Σήμερα
    [–]
    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
    6μηνες ΠΜ......180 ημερες.......τουλαχιστον 600 ΠΜ , μικρα και μεγαλα.......εφημεριδες....

    ξερεις τα παντα για μενα......και τα μυστικα μου.....και τις σκεψεις μου.....
    περισσοτερα απο την γυναικα μου και απο κολλητους φιλους......
    πρωτη φορα ανοιχτηκα ετσι σε ενα αγνωστο προσωπο.....
    ησουνα κατι που μου ελειπε???? κατι που με εντυπωσιασε???? ισως και τα δυο μαζι......

    απο σενα ξερω τοσα , οσα ο ορθολογισμος μου βρηκε ψαχνοντας.......
    με ειπες οσα ηθελες.....
    δεν μπορουσα να επιμενω....ουτε να ενοχλω.....θα ημουνα "ανακριτης"....
    δυο πραγματα ηταν καθοριστικα , για να σε "βρω".......
    το ονομα της μονακριβης κορης σου (σπανιοτατο)
    και η ολιγολεπτη θεα της φωτογραφιας της , στην ορκομωσια στο κολλεγιο Ολυμπιον.....
    συν και καποια αλλα μικρα πραγματα , που προφανως τα θεωρουσες ανωδυνα , για να σε βρω........

    σαυτο το διαστημα της επικοινωνιας,
    σε εκανα να γελασεις, να θυμωσεις ,να ζηλεψεις,να ενοχληθεις......
    για οσα σε στενοχωρησα , ζητω για αλλη μια φορα συγνωμη......

    για μενα εισαι κατι πολυ περισσοτερο απο φιλη.....δεν θελω να το πω ακριβως.....καταλαβες.....

    καλο μεσημερι
    friends

    ΑπάντησηΔιαγραφή