Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Στάθης Παναγούλης: Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.
Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προβάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προκειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθεστώτος.
Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου