Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014


Διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ: 

"Οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι είναι... μπετόν αρμέ 

και δεν μετακινούνται με τίποτα"

Καθόλου εύκολα δεν μπορεί να χωνέψει το εκλογικό αποτέλεσμα και την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες εκλογές το καθεστώς και την κατάρρευση της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.
Ειδικότερα στις συστημικές φυλλάδες, όπως το ΒΗΜΑ, τα άρθρα που αναφέρονται στους ψηφοφόρους του Εθνικιστικού Κινήματος και την ενδεχόμενη προσέγγισή τους από τους "δεξιούς" του Σαμαρά, οι διαπιστώσεις είναι... αποκαρδιωτικές.

Τρανό παράδειγμα ο Διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ, Α. Καρακούσης, που αναλογιζόμενος για το αν ο Σαμαράς θα πρέπει να......
κάνει "στροφή προς τα δεξιά", κατανοεί πώς κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς οι ψηφοφόροι και το ακροατήριο της Χρυσής Αυγής είναι.... μπετοναρισμένο και δεν προσφέρεται για λεηλασία.

Ενώ πετά και την "μπηχτή" ότι τα απο-κόμματα τύπου Καρατζαφέρης και Πολύδωρασ-Ζώης δεν είναι τίποτε άλλο παρά... αναχώματα της Χρυσής Αυγής και οι ψηφοφόροι τους μετακινούμενα... πιόνια του συστήματος.

Γράφει συγκεκριμένα:

"Μετά την υποχώρηση των ΑΝΕΛ, την καθίζηση της κίνησης Πολύδωρα - Ζωή και τη νεκρανάσταση Καρατζαφέρη υπάρχει έδαφος προσέγγισης του πιο δεξιού ακροατηρίου.


Με τη διαφορά ότι ο κύριος όγκος της ακροδεξιάς κατέχεται από τη εθνικιστικη Χρυσή Αυγή, που πλέον έχει χτίσει βάσεις και δεν προσφέρεται για εύκολη λεηλασία. Η προηγούμενη εμπειρία μάλιστα είναι αρνητική για τη Νέα Δημοκρατία. Όποτε έστριψε δεξιότερα, τη Χρυσή Αυγή ευνόησε, παρά την ίδια. "
Υ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου