Κυριακή, 13 Απριλίου 2014


ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΝΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ MEGA...!!!


Το Μπομπολιστάν σε "εγκυρότατο ρεπορτάζ" μίλησε για επίθεση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της ΚΝΕ στην ΘεσσαλονίκηΗ ίδια η ΚΝΕ όμως διαψεύδει το γεγονός με γραπτή της ανακοίνωση.

Παρόλα αυτά, το "περιστατικό" έπαιξε κανονικά στο ρεπορτάζ κατά της Χρυσής Αυγής προφανώς για να καταγραφεί ως νέο έγκλημα στα στημένα κατηγορητήρια από τους σκευωρούς.

Σύμφωνα λοιπόν με το Mega, «Χρυσαυγίτες» επιχείρησαν να προκαλέσουν ένταση σε συναυλία της ΚΝΕ στην πλατεία Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ περίπου 30 άτομα έφτασαν στο σημείο και άρχισαν προκλητικά να σκίζουν αφίσες και να φωνάζουν συνθήματα, όπως: «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή». Τα μέλη της ΚΝΕ αντέδρασαν με ψυχραιμία, αναγκάζοντας τους Χρυσαυγίτες να αποχωρήσουν χωρίς να πάρει διάσταση το θέμα.

Με ανακοίνωσή του, το ΚΣ της ΚΝΕ διαψεύδει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «εισβολή Xρυσαυγιτών στο φεστιβάλ».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΣ της ΚΝΕ επισημαίνει: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί "εισβολής Χρυσαυγιτών σε μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη"Είναι ανυπόστατα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου