Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 ΓΙΑ ΤΟ “ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ! 

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 

dendias-xamenos__article

Θυμόμαστε όλοι τις μανιώδεις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε μοναστήρια και στάνες προκειμένου να βρεθεί το «κρυφό οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής. Θυμόμαστε όλοι επίσης τα «πύρινα» άρθρα των φερέφωνων του Μαξίμου στις καθεστωτικές εφημερίδες, να προσπαθούν να συνδέσουν τα όπλα ενός μουσείου, το οποίο άνηκε σε ίδρυμα στο οποίο συμμετείχε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Οδυσσέας Βουδούρης, με την Χρυσή Αυγή.
Να θυμίσουμε, επίσης, ότι μόλις ένα μήνα πριν έγραφε η καθεστωτική εφημερίδα «Το Βήμα» ότι «από ώρα σε ώρα αναμένεται το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. με την αξιολόγηση των ευρημάτων στο επονομαζόμενο «πολεμικό μουσείο» του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη που ερευνάται αν συσχετίζεται με το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής».
Τελικώς από τότε έχουν παρέλθει πολλές εκατοντάδες ώρες, αλλά το πόρισμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, όπως ακριβώς έγινε και με το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Αμφότερα τα δύο αυτά πορίσματα «θάφτηκαν» προφανώς επειδή δεν συνέφερε την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Εμείς απλά να παραπέμψουμε σκωπτικά στην ρήση που χρησιμοποιεί η ΕΣΗΕΑ ότι “η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης”, με αφορμή την μη δημοσίευση αυτών των πορισμάτων, επειδή θα τσίριζε ο Σαμαράς.
Εν τέλει ο Δένδιας, μιλώντας χθες 
στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, 
έκανε πίσω σε όλα, λέγοντας ότι 
«αυτός δεν είχε πει τίποτα για όπλα 
και οτι κυνηγητικο οπλο βρεθηκε 
ειχε νομιμη αδεια»
ενώ εν συνεχεία παραδέχτηκε
 ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου