Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

23/02/2014

Χρυσή Αυγή: Αλίμονο αν την επαινούσαν τα ΜΜΕ

Οι φυλλάδες τους έχουν γίνει περιτυλίγματα CD-DVD. Σε λίγο θα δίνουν αυγά, μακαρόνια  και κανά κιλό σαλάμι, για να τις αγοράζεις. Οι εκπομπές τους αρχίζουν και πιάνουν αράχνες, γιατί αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα αλλά ο λαουτζίκος ξέρει πολύ καλά ότι όλες αυτές οι λέρες της παραπληροφόρησης, τα ασπόνδυλα της καμαρίλας, που υποδύονται τους έγκριτους «δημοσιογράφους» είναι μέρος του προβλήματος, το πιο βρώμικο. Παχιές μύγες στρογγυλοκαθισμένες στην κοπριά της διαπλοκής. Με μισθούς χιλιάδων ευρώ, χλιδάτη ζωή, παρακεντέδες των «νταβαντζήδων», κουβαλάνε τα σκουπίδια της Μαφίας του “συνταγματικού τόξου’ και κουνάνε το δάχτυλο στο “Λαουτζίκο” που δεν τρώει παντεσπάνι, αλλά αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή αυγή κάθε φορά που θα βγαίνει δυνατά και θα τους κατεβάζει τις μάσκες, θα βγάζει στο σκληρό φως του ήλιου την υποκρισία και την ανικανότητα των πολιτικατζήδων του έξωθεν εξαρτημένου πολιτικού συστήματος θα δεχεται την λασπολογια τους.
Οι ίδιοι λεχρίτες που για 40 χρόνια διαβουκόλησαν τον λαουτζίκο πουλώντας σοσιαλισμό και δημοκρατία, τώρα συγκροτούν την Πέμπτη Φάλαγγα της μαφίας του “συνταγματικού τόξου” Οι ίδιοι που θα τους βρείτε πάντα στοιχημένους πίσω απ’ όλες τις βρωμοδουλειές.

  • Είναι όλα εκείνοι οι καλολαδωμένοι αρουραίοι των ποικιλώνυμων Πρεσβειών και συμφερόντων εκβίαζαν Λαό και ηγεσία ότι, αν δεν ψηφιστεί το Σχέδιο Ανάν 1 θα χαθούμε, θ’ απομονωθούμε, θα καταστραφούμε.

  • Όταν τα ιπτάμενα einsatzgruppen  του NATO φεύγανε από το Αβιάνο Μεγάλη Παρασκευή για να ρίξουν βόμβες σε γυναικόπαιδα στη Σερβία και βλέπαμε τα αμερικανάκια να γράφουν επάνω στις βόμβες ειρωνικά «Happy Easter», αυτά τα καλόπαιδα περιδιάβαιναν τα κανάλια υπέρ των βομβαρδισμών.

  • Όταν οι ναρκέμποροι και νταβατζήδες του Θάτσι χρειάζονταν στήριξη, τα ίδια καλόπαιδα αρθρογραφούσαν υπέρ των κοσσοβάρων συμμοριτών.

  • Οι ίδιοι που πάντοτε δικαιολογούν τον Αττίλα στην Κύπρο, αναγνωρίζουν “αιτήματα και διεκδκήσεις” της Τουρκίας στο Αιγαίο και υποστηρίζουν το «δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού» των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης ή τα δικαιώματα των Τσάμηδων απογόνων των συνεργατών των γερμανοϊταλών φασιστών.

  • Οι ίδιοι που επιτίθενται σήμερα στην Χρυσή Αυγή είναι οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές του Γκρούεφσκι και του VMRO, των επιγόνων του Ιβάν Μιχαήλοφ, φίλου του Χίμλερ και του Άντε Πάβελιτς, ιδρυτή της αιμοσταγούς Ουστάσι, των κροατών ναζί, που ακόμη και τα SS, που υπηρέτησαν πιστά οι Σκοπιανοί με τρία εθελοντικά τάγματα, τους θεωρούσαν …βάρβαρους!

  • Είναι οι ίδιοι που βυσσοδόμησαν ασύστολα κατά του Ολυμπιονίκη Μελισσανίδη επειδή δήλωσε από το CNN ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.Διαβάστε ποιοι επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή και ανατρέξτε στο διαδίκτυο για τον βίο και την πολιτεία τους. Πάντοτε υπέρ των πάντων πλην των Ελλήνων.
Φραγκάτοι «αριστεροί», υπηρέτες των Δυνατών. Πριν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, της καταστροφής της Σερβίας τώρα υπέρ του αμερικανοσιωνισμού  και κατά του Πούτιν και της Χρυσής Αυγής .Προσπαθούν να της  κόψουν το δρόμο. Μάταια. Απλώς τα κρωξίματα των παπαγάλων αποτελούν εγγύηση ότι πορεύεται στη σωστή κατεύθυνση. Αλίμονο αν την επαινούσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου